Intra er kun for os der har en nøgle

Log ind til Intra finder her til højre, lige under menuen, hvis i ser siden på en mobiltelefon skal i rulle længere ned af siden.

En kort vejledning

For at logge ind på siden vælges punktet Intra i hovedmenuen.

Efter login åbnes siden “RLS for alle”.

For at komme på en anden side skal den vælges under Intra via hovedmenuen.

Sider på Intra

Der er flere forskellige sider med hver sit formål:

RLS for alle:

Her ses beskeder til hele skolen. Kommentarer til denne side kan ses af alle der har adgang til Intra.

RLS SFO:

Her ses beskeder til alle der har børn der går i SFO.

Klassens / gruppens side:

Her ses beskeder til hele klassen / gruppen. Kommentarer kan ses af alle lærere og alle forældre til børn klassen / gruppen.

Barnets side:

Her ses beskeder vedrørende dit barn. Denne side kan ses af alle lærerne og barnets forældre.

Generelt for alle sider på Intra, gælder at det er muligt at skrive kommentarer. Skriver I en kommentar på jeres eget barns side, er det alle lærer og jer selv som forældre der kan læse den. Skriver I på klassens /gruppens side, er det igen alle lærere der kan læse den, men også alle forældre til børn i den pågældende klasse / gruppe.

Skriver i selv en kommentar eller svarer på en kommentar og ønsker I et en specifik lærer skal læse den skal i “tagge” vedkommende. Det gør I ved at skrive @ efterfulgt af vedkommendes navn. F.eks. @Mette Green, I vil se at systemet selv foreslår hvem I vil skrive til imens I skriver. Derefter vil vedkommende modtage en mail om at de er blevet tagget. Det kunne f.eks. se sådan ud:

Hej @Mette Green Christoffer og Jonathan har ikke fået spidset deres blyanter til i dag.

Når I nu logger ind på Intra, vil I se at nogle sider er mere eller mindre tomme, især de sider der handler om jeres barn, der er ikke blevet skrevet noget endnu, men det kommer stille og roligt, efterhånden som vi alle sammen kommer igang med at benytte det nye system. I er velkomne til selv at skrive på RLS for alle, på klassens / gruppens side og på jeres barns side. Der skal nok komme gang i det nye Intra, det her er en periode hvor vi alle sammen skal lære at benytte systemet og hvor det sikkert også skal tilpasses hen af vejen.

Velkommen til.